Servicebyggnader

På Ingestrands camping finns givetvis all den service du förväntar dig på en modern campingplats, som två fräscha servicehus med duschar, toaletter, skötbord för spädbarn och tvättstugor med tvättmaskiner och torktumlare. Två av toaletterna är handikappanpassade. I byggnaderna finns också tre speciella familjerum som innehåller dusch, toalett, tvättställ och skötbord.

Servicebyggnaden närmast sjön är extra utrustad. Här finns ett litet kök med tillgång till spis med ugn, mikro och diskmöjligheter. Det finns också en diskmaskin i ett av byggnadens rum. I servicebyggnaden finns också campingens bastu, som du kan hyra via receptionen.

På området finns också en byggnad med ett större kök och ett allrum med TV. I köket finns mikro, kokmöjligheter och ugn.

I anslutning till servicehuset kan du tappa av spillvatten och behöver du tvätta bilen kan du använda campingens spolplatta.


Kortsystem för dusch och tvätt

På campingen används ett kortsystem med passerkort för att öppna bommar och dörrar på servicehus, liksom för att duscha och tvätta.

Så här fungerar vårt kortsystem:

  • Alla våra gäster får ett kort per plats. Du betalar inget för kortet, 10 duschar är laddade och ingår i priset för övernattningen. Om du behöver fylla på kortet med mer dusch- och tvättpengar kan receptionen hjälpa till.

Avfall och återvinning

Hjälp oss att hålla vår camping ren och trivsam! På campingen sorterar vi förpackningar i glas, plast och metall. Återvinningingsstationerna hittar du vid nedre servicehuset och ovanför receptionen.

Om du har andra typer av avfall kan vi tyvärr inte ta emot dem, utan hänvisar dig till Mossebergs avfallsanläggning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. strax utanför Arvika.