Servicebyggnader

På Ingestrands camping finns givetvis all den service du förväntar dig på en modern campingplats, som två fräscha servicehus med duschar, toaletter, skötbord för spädbarn och tvättstugor med tvättmaskiner och torktumlare. Två av toaletterna är handikappanpassade. I byggnaderna finns också tre speciella familjerum som innehåller dusch, toalett, tvättställ och skötbord.

Servicebyggnaden närmast sjön är extra utrustad. Här finns ett litet kök med tillgång till spis med ugn, mikro och diskmöjligheter. Det finns också en diskmaskin i ett av byggnadens rum, liksom ett särskilt rum utrustat med hunddusch. I servicebyggnaden finns också campingens bastu, som du kan hyra via receptionen.

På området finns också en byggnad med ett större kök och ett allrum med TV. I köket finns mikro och spis med ugn.

I anslutning till servicehuset kan du tappa av spillvatten och behöver du tvätta bilen kan du använda campingens spolplatta.


Kortsystem för dusch och tvätt

På campingen används ett kortsystem med passerkort för att öppna bommar och dörrar på servicehus, liksom för att duscha och tvätta. Några av duscharna har också myntautomater.

Så här fungerar vårt kortsystem:

  • Alla våra gäster måste lösa ut ett passerkort per plats. Du betalar 20 kronor för kortet som då laddas med en summa (50 kr). Om du behöver fylla på kortet med mer dusch- och tvättpengar kan receptionen hjälpa till.
  • Du kan välja att lösa ut så många passerkort du önskar och kan även ladda duschpengar på valfritt antal kort. Det kan vara bra att ha flera kort med duschpengar på, om några i familjen vill kunna duscha samtidigt.

Avfall och återvinning

Hjälp oss att hålla vår camping ren och trivsam! På campingen sorterar vi förpackningar i glas, plast och metall. Containers för återvinning finns uppställda dels i anslutning till servicebyggnaden närmast sjön, dels invid receptionsbyggnaden. På dessa två områden finns det också containers för brännbara hushållssopor uppställda.

Om du har andra typer av avfall kan vi tyvärr inte ta emot dem, utan hänvisar dig till Mossebergs avfallsanläggning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. strax utanför Arvika.