Paket

Grill

Våra paket är populära. Hör gärna av dig till oss och boka ditt paket i förväg, så att det finns reserverat för dig när du kommer.

Paketerbjudanden 2021

Samtliga paket bokas på ingestrand@arvika.se  Övrig service i närheten under högsäsong är äventyrsgolf, glasscafé och Café Kanoten. Campingen har ingen egen restaurang men det finns flera restauranger i Arvika erbjuder take away alt. utkörning.

Alla paket kan under det här året avbokas med kort varsel på grund av den rådande situationen med Corona.

Båtpaket inkl stuga 1200 kr/natt (1-4 personer)

Boende i liten timmerstuga nr 29-37 med skogen som granne. Nära till bad, grillplats, lekplats och fina vandringsstråk. I priset ingår stughyra, nyckelkort till servicehus, en roddbåt med motor, en dunk bensin samt goodiebag. Erbjudandet gäller 1 maj - 30 september 2021.

Fiskepaket 750 kr/dygn, 1350 kr/48 h eller 3500 kr/vecka (4 pers)

Om du är fiskeintresserad kan vi rekommendera vårt speciella fiskepaket. I paketet ingår motorbåt, fiskekort, sjökort, ankare, flytvästar och 1 dunk båtbensin. Vill du ha en elmotor eller ekolod så finns det som tillägg. Stugan bokas separat under boende! Erbjudandet gäller 1 maj - 30 september 2021.

Cykelpaket inkl. stuga 1000 kr/natt (2 personer)

Boende i liten timmerstuga nr 29-37 med skogen som granne. Nära till bad, grillplats och fina vandringsstråk och cykelmöjligheter. I priset ingår stughyra, nyckelkort till servicehus och 2 valfria cyklar, cykelguide samt goodiebag. Erbjudandet gäller 1 maj - 30 september 2021.

Grillpaket 350 kr/set

Vi erbjuder också Swecamps grillpaket för dig som tycker att grillning är ett absolut måste under sommaren. Grillpaketet innehåller en lånad grill som levereras till din hyrda stuga eller campingplats, liksom grillkol och tändvätska. När grillkolen eller tändvätskan är slut finns mer att köpa i minilivs.

Cykelpaket (se pris nedan)

Om du vill ha en cykel till hands under hela tiden som du är gäst hos oss så ska du välja att hyra cykel. I cykelpaketet ingår en cykel till ditt förfogande dygnet runt, liksom cykelhjälm och vår cykelguide. Perfekt för utflykter i omgivningarna eller när du har snabba ärenden som du vill uträtta.

Table description

Priser cykelhyra


Per dag


Per vecka

Treväxlad cykel

Mountainbike

Mountainbike spd

160 kr

250 kr

300 kr

450 kr

700 kr

800 kr